Ik leer je hoe je 
belachelijk veel klanten trekt met
conversiegerichte  
foto- en webmarketing!

liesbeth van asselt webrendement cropfoto

VIP: 1 op 1 dagprogramma over foto- en webmarketing

succesvol bedrijf

Klopt je manier van werken wel?
In de overvolle wereld van adviseurs, trainers, coaches en experts kan niet iedereen succesvol zijn. Maar jij hebt je voorgenomen om bij de 20% te horen die wel succesvol is. Je hebt veel tijd gestoken in je website, veel webinars gevolgd en boeken gelezen. Maar het brengt je niet de vrijheid die je voor ogen had. En ook niet de inkomsten. 


Hoe zou het zijn als je meer tijd en geld voor je privéleven zou hebben? Voor sport? Uit eten met vrienden? Om net zoals mijn man en ik dat doen, te genieten van een extra 
vakantie met een lekkere high tea?

​Persoonlijke begeleiding


Op een locatie midden in het bos, weg van de hectiek van alledag, maken we een uitgebreide analyse. Behalve naar je bedrijf, z'n omgeving en je doelgroep, kijken we in dit traject ook en vooral naar jou als ondernemer.

Waar ben jij ongelooflijk goed in? Waar wil je naar toe met je bedrijf? Waar liggen kansen in de markt? Wat heeft je tot nu toe belemmerd om daar te komen?

Hoe kun je je dienstverlening het beste aanbieden? De meeste ondernemers zijn druk met acquisitie, met SEO, advertenties op Facebook, netwerken, etc. Natuurlijk is dat een essentieel onderdeel van ondernemen. Maar velen vergeten de volgende stap: de ervaring die je je klant biedt op je website

Je krijgt een kijkje bij mij in de keuken. Waarom heb ik bijvoorbeeld gekozen voor Active campaign voor de e-mailmarketing en hoe werkt dat? Hoe zet je een Facebookadvertentie op? Waarom gebruik ik bepaalde foto's wel en andere niet? 

Kortom: niets blijft onbesproken! Durf jij het aan om met mij als gecertificeerd coach, bedrijfsfotograaf en marketingexpert om tafel te gaan en te investeren in de ontwikkeling van jezelf en van je bedrijf?

PS: Voor het intensieve VIP-programma zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar. Je kunt geheel vrijblijvend voor 14 dagen een optie nemen. Stuur even een mail naar liesbeth@webrendement.nl.  

Locatie 1 op 1 coaching marketing
Overtuigende foto's maken
Conversie website

Monique Boesveld

Natuurlijk hondengoed

Het eerste wat Liesbeth zei toen ik haar vroeg om een reactie op onze nieuwe website: "het is te mooi". Daar schrok ik best van. Toen ze uitlegde waarom de website te mooi was, begreep ik het wel. En ze had gelijk, de nieuwe site leverde inderdaad geen extra klanten op. Liesbeth, we gaan aan de slag en nemen al je tips mee. We zijn je dankbaar voor je ongezouten opmerkingen ;-).

Marketing overleg over foto's op de website van Imres

Plannenmakerij
We werken volgens een stappenplan:

1. Wat maakt jou uniek? Ontwikkel een onderscheidend aanbod.
2. Wie is je ideale klant? En ook: wie niet? We gaan opschonen en opschalen.
3. Hoe ziet een winstgevende website er uit? Wat is de rol van beeld?

4. Welke marketingstrategie kies je? 
5. Actie! Actie geeft reactie. 


Als we weten waar jij helemaal voor wilt gaan, maken we samen een strategisch (marketing) plan, een beeldplan, een template voor je website en voor je salespage en een plan van aanpak. We koppelen alles aan concrete acties, zodat je precies weet welke stappen je moet nemen.

Omdat het best pittig is om het allemaal in je eentje te doen, help ik je via Skype bij de uitvoering van alle plannen

De investering bedraagt 1179,75 inclusief BTW. D.w.z. 975,= exclusief BTW. Aftrekbaar van de belasting.

Select Content Template
Select Content Template

Je hebt maar 3 seconden de tijd.....

Select Content Template
Select Content Template

Of een bezoeker op je website klant wordt, wordt grotendeels bepaald door emotie. Afbeeldingen hebben de grootste invloed op onze emotie. Maar liefst 90% van de informatie die de hersenen verwerkt is visuele informatie! Spil in het trekken van klanten via de website is dus het gebruik van de juiste foto's

Die foto's kun je eventueel ook zelf maken, gewoon met je smartphone. Hoe? Dat leer ik je. Het worden foto's die gericht zijn op je "ideale klant". En ja, wie dat is bespreken we natuurlijk ook samen....  


De gemiddelde websitebezoeker neemt binnen 3 seconden de beslissing of hij op je website blijft of naar die van je concurrent gaat. Met een foto kun je iemand in een split-second overtuigen. 

Fotomarketing challenge

"

Ik heb de volgorde van mijn diensten aangepast n.a.v. wat je zei over het reptielenbrein. En..... de eerste 4 verkochte massages waren nu 1,5 uur i.p.v. 0,5 uur. Dusssss....  


Nellie van workum - time for life

Select Content Template

Dit zijn bedrijfskosten. Deze mag je aftrekken van de belasting.

Select Content Template
Select Content Template

Contact

Webrendement
Liesbeth van Asselt
Dellenparkweg 6
8161 AP Epe


06-13162430
info@webrendement.nl

Wil je geen tips over online marketing meer missen?
Meld je dan nu aan!

Facebook icoon
Facebook icoon
Linkedin icoon
Linkedin icoon

© 2016-2020 Webrendement

Select Content Template