Ben je zzp'er of eigenaar van een klein bedrijf?
En denk je vaak: "wat voor foto zet ik daar nu bij" als je een blog op je website schrijft,
een post op social media plaatst of met je nieuwsbrief bezig bent?   

Dan is de "Versterk je merk" dag op 29 september de oplossing! 

Foto's nodig voor website, blog, social media, pers of nieuwsbrief?

  • ​​De unieke locatie voor deze shoot wordt door mij geregeld
  • ​​Jullie zijn elkaars figuranten, dus dat is ook geregeld
  • Ik zorg voor een beeldplan, we maken foto's in verschillende settingen 
  • ​​Je hebt tegelijkertijd een ontzettend gezellige netwerkdag waardoor je ontspannen op de foto staat
  • Ik regel een lekkere lunch voor je
  • Omdat jullie dit samen doen, is de prijs relatief laag, voor maar 395,- heb je je eigen beeldbank
  • Omdat kleding veel doet voor je uitstraling, krijg je vooraf een kledingadvies 
Hoe verloopt de "Versterk je merk" dag?

We starten 29 september om 10 uur en eindigen om ca. 16 uur.
De dag vindt plaats in de regio Zwolle/Apeldoorn. 
Na een voorstelronde onder het genot van een kop koffie/thee met iets lekkers, vertel ik kort iets over fotomarketing, welke foto's werken wel en welke niet?

Daarna fotografeer ik jullie in verschillende situaties: in overleg met een klant, een presentatie/training gevend, aan het werk met bijvoorbeeld een laptop of een schrijfmap, een verkoopgesprek voerend met brochures erbij, etc. En natuurlijk maken we ook een profielfoto.
Wat zeggen anderen?

Personal branding

Wendy Bent
Accountant en executive coach

​Liesbeth ken ik al jaren als iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Daar waar ik het soms wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.

Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt (kijk maar naar de foto hiernaast), maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe kontakt maken het prettig samenwerken met Liesbeth.
Profielfoto

Jaap Bolt

Hanzeland personeelsdiensten

Liesbeth is als geen ander in staat om de essentie van je bedrijf vast te leggen in foto's. Op haar enigszins eigenzinnige manier komt ze tot een verbluffend resultaat.

Wat levert meedoen me op? 

Een eigen beeldbank met 20 foto's voor je personal branding

Voldoende foto's voor je website, blog, social media of nieuwsbrief

Een professionele profielfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn

Kennis over welke foto's werken en welke niet

Een gezellige dag en wellicht een aantal leuke zakelijke contacten!

Over Liesbeth

Als kind fotografeerde ik al met de camera van mijn vader. Maar je weet hoe dat gaat, je leert een ECHT vak..... En dus werd ik organisatie adviseur en interimmanager. Trainde en coachte ik als gecertificeerd coach ondernemers en managementteams bij de ontwikkeling van hun bedrijf. Steeds werkend op het snijvlak van bedrijfskunde en marketing & (arbeidsmarkt)communicatie.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na een aantal heftige gebeurtenissen in mijn privéleven pakte ik in 2004 mijn oude liefde weer op en werd ik bedrijfsfotograaf. Alle lijntjes bij elkaar!  

Liesbeth van Asselt, fotografie in een relaxte sfeer

"De juiste foto is iets anders dan een goede foto, het is veel meer dan dat".

Liesbeth van Asselt

branding fotografie
personal branding
content fotografie
personal branding fotografie