Logo webrendement foto en webmarketing

​Laat jij ook veel omzet liggen?


Belachelijk veel klanten en omzet
uit de bezoekers op je website halen

Nieuws! Speciaal Corona-aanbod!


Voor veel ondernemers zijn het zware tijden. Na de invoering van de Corona-maatregelen viel alle omzet in 1 klap weg. Je ziet alles wat je opgebouwd hebt wegvallen. Maar wij gaan als ondernemers niet bij de pakken neerzitten..... Toch? 


Als eerste pas je je dienstverlening en je website aan. Je gaat maaltijden bezorgen of online coachen bijvoorbeeld.

Maar het blijft oorverdovend stil. Ondanks SEO en voldoende bezoekers op de site, zijn er geen of weinig  bestellingen.  


Ik kan je verzekeren dat je niet de enige bent die dat overkomt. En dat ligt meestal niet aan je product of dienst.  

Wel aan je website. Een website  maken die uitnodigt  tot aktie is best lastig. Dat is iets anders dan een 'mooie' website maken. 

Het is veel meer dan dat. 
Ook ik heb mijn dienstverlening natuurlijk aangepast aan de Coronatijd.

Ik geef mijn masterclasses "websitemarketing" nu aan kleine groepjes ondernemers. Zodat ik iedereen sneller kan helpen aan meer omzet. En waardoor de investering gedeeld kan worden. In plaats van 475 betaalt iedere deelnemer nu maar 75 euro


Als conversiegericht bedrijfsfotograaf met bedrijfskundige en marketing & communicatie ervaring  heb ik  veel kennis opgedaan over neuromarketing.  Acht jaar lang heb ik getest welke visuele uitingen op een website overtuigen. Hoe je simpel, zonder grote budgetten, van kijkers op je website kopers maakt. 


Wil jij ook dat de klanten voor je in de rij staan?  Doe dan mee aan dit alleen tijdens Coronatijd geldende aanbod.  Voorkom conversiekillers waardoor je veel klanten misloopt!

Herpositionering via website en online marketing
Conversie optimalisatie

Quick scan conversie optimalisatie

De meeste websites zijn zo lek als een mandje. De kans is groot dat ook uit jouw website iedere dag geld weg lekt. 
Wat gaat het je kosten als je dit niet direct oplost?
Naast het 1 op 1 traject bied ik nu ook de mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen. Met een groepje van 6 tot 8 ondernemers. Waardoor je de investering samen deelt en je  het hele traject voor maar 75 euro krijgt!

Door op bovenstaande knop te klikken kom je op het contactformulier.

Noteer in het opmerkingenveld dat je gebruik maakt van de Corona aanbieding.


28 mei VOL!
 

Vanwege de grote belangstelling is een extra datum ingepland:
23 juni van 15.00-17.00 uur 

Online marketing training website conversie

Online marketing training website conversie


Ik behandel de theorie in een videoles, maar ook heel praktisch aan de hand van de websites van de deelnemers.  Je krijgt: 

  • Een quickscan van je website op het gebied van neuromarketing. Wat weerhoudt een bezoeker op je website er van om bij jou te kopen?  
  • Individueel maatwerk advies. Welke simpele visuele wijzigingen in bijvoorbeeld menubalk, banner, foto's, knoppen, teksten, lay-out, icoontjes, volgorde, aantal diensten/producten en navigatie wekken vertrouwen en overtuigen je bezoeker?
  • De theorie in drie videolessen. Met in totaal ruim een uur informatie over de toepassing van neuromarketing (consumenten- / gedragspsychologie) op je website. Deze video's blijven een jaar beschikbaar als naslagwerk. 
  • Een leerzame gezamenlijke online bijeenkomst waarin je leert van het advies wat ik aan anderen geef en je feedback krijgt van collega ondernemers  over je eigen website.​Wat vonden anderen?

Strategie website

Wendy Bent
​Executive coach

Liesbeth ken ik al jaren als iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Daar waar ik het soms wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.

Karin Groenenboom

Liesbeth is lekker duidelijk, enthousiast, heeft kennis van zaken en staat positief in het leven. Super om met zo iemand te mogen werken.

Liesbeth ken ik al jaren als een zeer gedreven en enthousiast mens. Iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Ze wist dat mijn lat hoog lag en deze spiegel bleef ze me voorhouden gedurende het hele traject. Daar waar ik het wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.
Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt (kijk maar naar de foto hiernaast), maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe kontakt maken het prettig samenwerken met Liesbeth.


Christiaan van den Berg
Van den Berg Interieur

Na aanpassing van de website en het plaatsen van jouw foto's is de bounce rate met 60% gedaald en het aantal paginaweergaven gestegen met 48% !


​Nellie van Workom
​Time for life

​Ik heb de volgorde van mijn diensten aangepast n.a.v. wat je zei over het reptielenbrein. En..... de eerste 4 verkochte massages waren nu 1,5 uur i.p.v. 0,5 uur. Dusssss....   !

Liesbeth is lekker duidelijk, enthousiast, heeft kennis van zaken en staat positief in het leven. Super om met zo iemand te mogen werken.

Wil je net zoals zij niet langer klanten mislopen?  


28 mei VOL!
 

Vanwege de grote belangstelling is een extra datum ingepland: 
23 juni van 15.00-17.00 uur