Hoe je met een duidelijk stappenplan ervoor zorgt dat je meer wensklanten uit je website haalt.
​​Je hebt foto's nodig voor je website. Maar welke foto's spreken jouw wensklant aan?


Welke foto's je op je website plaatst vraagt allereerst om een duidelijke profilering en positionering. Want: wie is die wensklant eigenlijk? Wat maakt jouw bedrijf anders dan andere bedrijven? Wat lever jij je klant op? En hoe communiceer je dat?


Of een bezoeker op je website klant bij je wordt, wordt grotendeels bepaald door emoties. 95% Van onze beslissingen nemen we onbewust.... Afbeeldingen hebben de grootste invloed op deze emoties. Ons brein kan veel beter overweg met plaatjes dan met cijfers en letters. Spil in het werven van wensklanten is dus het gebruik van het juiste beeld. 


Tijdens deze interactieve online workshop ontdek je de geheimen die ervoor zorgen dat jouw website meer en leukere klanten oplevert! Liesbeth daagt je uit om met een andere bril naar alle visuele componenten op je website te kijken.


Jouw investering voor deze unieke waardevolle workshop is maar 25 euro. 


Na betaling neem ik contact met je op om een datum te plannen.
Online marketing training website conversie​Wat vonden anderen?

online training websitemarketing

Trea ten Kate
Communicatieadviseur

"Liesbeth maakt op een hele heldere en toegankelijke manier duidelijk hoe mensen een website bekijken en waar hun blik door getrokken wordt. Met haar kennis van neuromarketing en met humor vertelt ze hoe eenvoudige en snelle aanpassingen ervoor zorgen dat bezoekers op de website zich aanmelden of contact opnemen. Met als resultaat mijn eigen to do lijst. De belangrijkste les: het hoeft niet (alleen maar) mooi te zijn, als het maar werkt!"
Webmarketing

Ronald Duin

Coach en sparringpartner 

"Bij Liesbeth heb ik het online groepsprogramma websitemarketing gevolgd. Hoewel ik trots was op mijn mooie recente website, leverde die geen nieuwe klanten op. Liesbeth kwam met een veelheid aan praktische tips. Allemaal goed toegelicht en zorgvuldig onderbouwd. Liesbeth brengt dat met enthousiasme, humor en schroomt niet om heel duidelijk te zijn. Daar heb ik veel aan gehad. Een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken, actualiseren of een idee wil krijgen wat er te verbeteren valt." 

Liesbeth ken ik al jaren als een zeer gedreven en enthousiast mens. Iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Ze wist dat mijn lat hoog lag en deze spiegel bleef ze me voorhouden gedurende het hele traject. Daar waar ik het wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.
Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt (kijk maar naar de foto hiernaast), maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe kontakt maken het prettig samenwerken met Liesbeth.
Bedrijfsfotografie aanpassing website

Christiaan van den Berg
Van den Berg Interieur

Na aanpassing van de website en het plaatsen van jouw foto's is de bounce rate met 60% gedaald en het aantal paginaweergaven gestegen met 48% !

Fotomarketing challenge

​Nellie van Workom
​Time for life

​Ik heb de volgorde van mijn diensten aangepast n.a.v. wat je zei over het reptielenbrein. En..... de eerste 4 verkochte massages waren nu 1,5 uur i.p.v. 0,5 uur. Dusssss....   !

Liesbeth is lekker duidelijk, enthousiast, heeft kennis van zaken en staat positief in het leven. Super om met zo iemand te mogen werken.