Hoe foto’s op Instagram plaatsen vanf je PC?

Logo webrendement foto en webmarketing


Ik leer je hoe je 
belachelijk veel klanten trekt met
foto- en webmarketing!

liesbeth van asselt webrendement cropfoto

Hoe plaats ik een foto op Instagram vanaf mijn PC? 

Hoe zet ik een foto op Instagram als ik achter de computer zit? Zonder dat ik die eerst op m'n smartphone moet laden? 

Deze vraag werd me de afgelopen weken een paar keer gesteld. Tijd voor een uitleg dus. Instagram is voor een aantal van jullie een te mooi marketingkanaal om te laten schieten!

Ik leg het uit aan de hand van de meest gebruikte browser: Chrome. Als je in Chrome bent, zie je aan de bovenkant drie verticale puntjes. Als je daarop klikt, volgt een uitklapmenu. Daar kies je voor "meer hulpprogramma's" en vervolgens voor "hulpprogramma's voor ontwikkelaars". 

Aan de rechterkant van je scherm komt nu een extra scherm met allerlei ingewikkelde codes. Niet schrikken want daar hoef je gelukkig niks mee! Het enige wat je in dit scherm moet doen is op het icoontje klikken wat je als 2e van links helemaal bovenin ziet staan. Het icoontje met een smartphone en een tablet. 

Als je hierop geklikt hebt, wordt je beeldscherm opeens veel smaller. Het ziet er uit als het scherm van een smartphone (of een tablet als je nog een keer op het icoontje klikt). Als je nu op F5 drukt om te verversen, zie je onderaan de bekende icoontjes verschijnen! Via het plusje kun je nu een foto op Instagram zetten. 

Hieronder zie je een schermafdruk van het Instagram profiel van mijn bedrijf Stapfoto. Gemaakt achter de PC. Mijn bedrijfsprofiel van Webrendement heeft momenteel te kampen met een bug, vandaar even samengevoegd ;-/. 

Foto's plaatsen op Instagram vanaf je PC is dus eigenlijk heel simpel. Je moet het alleen even weten.....

Contact

Webrendement
​Liesbeth van Asselt
Dellenparkweg 6
8161 AP Epe


06-13162430
info@webrendement.nl

© 2016-2018 Webrendement

About the Author

Leave a Reply 0 comments

Leave a Reply: