Abonnement Fotografie 

Post je regelmatig op social media? Schrijf je blogs en nieuwsbrieven? Heb je een website? 

Dan heb je veel foto's nodig! Struin je daarvoor soms urenlang beeldbanken als Shutterstock af om net dat ene plaatje te vinden wat bij jou en je bedrijf past? Bij het verhaal wat je vertelt? Wat je wensklant aanspreekt?

Om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat de stockfoto's in die beeldbanken niet bieden wat je nodig hebt. Namelijk authenticiteit. Mensen doen zaken met mensen. Jouw potentiele klant wil weten wie je bent, waar jij en je bedrijf voor staan.

Een abonnement op fotografie is dan de oplossing! Tweemaal per jaar maken we de foto's die je nodig hebt voor structurele zichtbaarheid op het web. De eerste keer gaan we ruim een dagdeel voor en met je aan de slag. Na de voor jou gratis te volgen workshop over foto- en websitemarketing,  sparren we samen over de gewenste foto's. Daarna volgt een drie uur durende fotoshoot.  Binnen twee weken na de fotoshoot ontvang je de foto's via een online gallery. Je kiest zelf welke 20 foto's je nabewerkt en in hoge resolutie toegestuurd wilt hebben.  

De locatie voor deze fotosessie bepaal je zelf. Dat kan op je bedrijf, buiten of bij een klant van je zijn bijvoorbeeld. 
Locatiewissel en kledingwissel zijn natuurlijk ook mogelijk, zolang het maar binnen de tijd past. Ook het soort foto's bepaal je zelf. Of dat nu actiefoto's, sfeerfoto's of profielfoto's zijn. Of je alleen zelf op de foto komt, je eventuele medewerkers in beeld gebracht worden, of we foto's maken terwijl je aan het werk bent bij een klant, jij mag het zeggen!

Ongeveer een half jaar later neem je deel aan de Grow your brand dag. Zodat je ook foto's hebt met andere figuranten, op een algemene locatie. Aan die dag kun je zelf deelnemen, je kunt een aantal medewerkers op de foto laten zetten, of een combinatie van beide. Deze dag levert je heel veel foto's op. Als abonnee krijg je namelijk, in plaats van de gebruikelijke 20 foto's, alle geselecteerde foto's van die dag toegestuurd! Meestal zijn dat er 250-300. 

De volgende jaren herhalen we steeds deze cyclus. Dus weg met die geijkte stockfoto's van toetsenborden, handenschuddende mensen, kopjes koffie en bloemetjes. Weg met het verspillen van tijd voor het zoeken naar plaatjes. Op naar een goed gevulde eigen beeldbank. Naar professionele authentieke content.

En dan, wat doe je vervolgens met de gemaakte foto's? Als je website niet optimaal ingericht is, krijg je nog steeds niet meer klanten, al heb je nog zulke goede foto's. Heeft jouw website de Wow-factor? Is de site prikkelend, houdt het design de aandacht vast? Zet het de bezoeker aan tot actie? Met andere woorden, worden de kijkers kopers? 
Een marketinggerichte website maken is best lastig. Dat is namelijk iets heel anders dan een 'mooie' website maken. Het is veel meer dan dat. Om die reden doen we het eerste jaar dat het abonnement ingaat een uitgebreide websitescan (t.w.v. 395,=).  Zodat je nieuwe foto's ook echt meer wensklanten opleveren. 

De investering voor het abonnement bedraagt 950 euro per jaar. Het abonnement duurt minimaal 3 jaar. Normaal gesproken bedragen de kosten voor deze dienstverlening 1170,= per jaar. Tijdens een abonnementsperiode van 3 jaar krijg je dus een totale korting van 660,= euro!  

Over dit supergave aanbod hoef je niet lang na te denk toch? Plan even een koffiedate met me in, dan bespreken we wie je bent, wat je doet, waarom je dat doet, hoe en voor wie, je visie en kernwaarden. Om dit te vertalen naar een beeldplan voor onderscheidende foto's.  
Branding fotografie Wendy Bent

Wendy Bent
Executive coach

Liesbeth ken ik al jaren als iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Daar waar ik het soms wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.
Als aanvulling op de 1 op 1 fotosessies, deed ik mee aan een Grow your brand dag. En het is Liesbeth weer gelukt om ‘Wendy’ te vangen. Super blij met een hele serie nieuwe foto’s.

Over Liesbeth

Als kind fotografeerde ik al met de camera van mijn vader. Maar je weet hoe dat gaat, je leert een ECHT vak..... En dus werd ik organisatie adviseur en interimmanager. Trainde en coachte ik als gecertificeerd coach ondernemers en managementteams bij de ontwikkeling van hun bedrijf. Steeds werkend op het snijvlak van bedrijfskunde en marketing & (arbeidsmarkt)communicatie.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Na een aantal heftige gebeurtenissen in mijn privéleven pakte ik in 2004 mijn oude liefde weer op en werd ik bedrijfsfotograaf. Alle lijntjes bij elkaar!  

Liesbeth van Asselt, fotografie in een relaxte sfeer

"De juiste foto is iets anders dan een goede foto, het is veel meer dan dat".

Liesbeth van Asselt