Belachelijk veel klanten trekken met 

goede ​bedrijfsfotografie!

Henrike Koetzier, Dalhuisen Epe

Henrike Koetzier
Marketing en communicatie

​Als bij íemand het enthousiasme en de passie voor haar vak er vanaf spat, dan is het bij Liesbeth! Terwijl je samen bespreekt welke aspecten binnen het bedrijf middels fotografie in beeld gebracht moeten worden en welke emotie je mee wilt geven, zie je de radars van Liesbeth op volle toeren draaien. Vanaf daar neemt Liesbeth de regie en blijft er voor jou nog maar één ding over: grote nieuwsgierigheid naar het eindresultaat (dat ontzettend mooi is geworden)!

Liesbeth is lekker duidelijk, enthousiast, heeft kennis van zaken en staat positief in het leven. Super om met zo iemand te mogen werken.

​Wacht niet langer. ​Neem contact op!

Je wilt geen bestellingen of offerte-aanvragen meer missen. Je wilt dus goede foto's, gemaakt door een bedrijfsfotograaf die werkt met professionele apparatuur. Foto's op maat, in plaats van die een-pot-nat stockfoto's.

Maar je wilt ook een bedrijfsfotograaf die ervaring heeft met marketing en communicatie. Die meedenkt over de opmaak van een advertentie of flyer, over hoe meer kliks op de website te krijgen. Zodat alle investeringen in de vindbaarheid op Google niet voor niets zijn geweest. En dus schakel je Stapfoto in, het full service fotografiebedrijf.

Wanneer je hiernaast de gegevens invult, dan neem ik zo snel mogelijk contact op. 


​Je mag natuurlijk ook mailen:
 info@webrendement.nl
Of bellen naar: 06 - 1316 2430


Ik krijg veel aanvragen voor het dagprogramma, dus ik adviseer je om ruim tevoren contact met me op te nemen. 
Ik kom heel veel zzp'ers en kleine ondernemers tegen die worstelen met de foto's voor hun website. Die geen fotograaf inhuren omdat ze niet weten dat er gespecialiseerde bedrijfsfotografen zijn. Of omdat ze denken dat die te duur zijn. Of omdat het gewoon niet praktisch is, omdat er heel veel projecten gefotografeerd moeten worden. Of.... nou ja, vul maar in. Die dan maar gratis foto's van het internet plukken, stockfoto's dus.... Terwijl van stockfoto's bekend is dat ze klanten van je website wegjagen.....


   Contact

   Webrendement
   Liesbeth van Asselt
   Dellenparkweg 6
   8161 AP Epe


   06-13162430
   info at webrendement.nl

   Wil je geen tips over online marketing meer missen?
   Meld je dan nu aan!

   Facebook icoon
   Facebook icoon
   Linkedin icoon
   Linkedin icoon

   © 2016-2020 Webrendement