​Bedrijfsreportage

Je wilt zo veel mogelijk klanten vinden voor je dienst of product. Je weet dat goed beeldmateriaal daarbij helpt. Maar hoe kom je aan goede foto's? Met mijn bedrijfskundige en marketing achtergrond kan ik je daarbij helpen. Ik maak foto's die gegarandeerd zorgen voor meer verkoopkracht! Hoeveel omzet leveren 10 extra klanten je op?

Ik wil geen omzet meer mislopen


quote-left

Vindt het maar eens. Een fotograaf die precies begrijpt welke foto's toegevoegde waarde brengen aan je nieuwe website. Bij Liesbeth waren wij met deze vraag in goede handen. Door overleg vooraf werd op de dag van fotograferen geen onnodige tijd 'verspild' met overleg, maar konden we doelgericht precies die foto's maken die voor ons een aanvulling waren. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat!

quote-right
Bedrijfsfotografie na aanpassing website Hegin

Jannie van Ommen

Hegin metalfininshing

quote-left

Liesbeth van Asselt heeft de fotografie van mijn website verzorgd. Liesbeth heeft de bijzondere gave om zich in een ander te verplaatsen. Deze kwaliteit zet zij in om unieke (bedrijfs)foto's te maken, die zonder woorden precies weergeven waar het omgaat. Daarnaast is ze opbouwend en kritisch. Ik heb dat zeer gewaardeerd in onze samenwerking.

quote-right
zakelijke fotografie

Lily van Diepenbrugge

Arbeidsdeskundige

quote-left

Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe kontakt maken het prettig samenwerken met Liesbeth.

quote-right
Webrendement als spin in het web

Rick van de Haar

Industrie Service Kampen​Bekijk ook deze profielfoto's eens:

Ik werkte al voor:

Contact

Webrendement
Liesbeth van Asselt
Dellenparkweg 6
8161 AP Epe


06-13162430
info at webrendement.nl

Wil je geen tips over online marketing meer missen?
Meld je dan nu aan!

Facebook icoon
Facebook icoon
Linkedin icoon
Linkedin icoon

© 2016-2020 Webrendement