​Bedrijfsreportage

Je wilt zo veel mogelijk klanten vinden voor je dienst of product. Je weet dat goed beeldmateriaal daarbij helpt. Maar hoe kom je aan goede foto's? Met mijn bedrijfskundige en marketing achtergrond kan ik je daarbij helpen. Ik maak foto's die gegarandeerd zorgen voor meer verkoopkracht! Hoeveel omzet leveren 10 extra klanten je op?

Ik wil geen omzet meer mislopen
quote-left

Vindt het maar eens. Een fotograaf die precies begrijpt welke foto's toegevoegde waarde brengen aan je nieuwe website. Bij Liesbeth waren wij met deze vraag in goede handen. Door overleg vooraf werd op de dag van fotograferen geen onnodige tijd 'verspild' met overleg, maar konden we doelgericht precies die foto's maken die voor ons een aanvulling waren. Wij zijn bijzonder tevreden met het resultaat!

quote-right
Bedrijfsfotografie na aanpassing website Hegin

Jannie van Ommen

Hegin metalfininshing

quote-left

Liesbeth van Asselt heeft de fotografie van mijn website verzorgd. Liesbeth heeft de bijzondere gave om zich in een ander te verplaatsen. Deze kwaliteit zet zij in om unieke (bedrijfs)foto's te maken, die zonder woorden precies weergeven waar het omgaat. Daarnaast is ze opbouwend en kritisch. Ik heb dat zeer gewaardeerd in onze samenwerking.

quote-right
zakelijke fotografie

Lily van Diepenbrugge

Arbeidsdeskundige

quote-left

Liesbeth heeft voor ons foto's gemaakt bij meerdere bedrijven (op één locatie). Ze heeft precies het soort foto's gemaakt waar we naar op zoek waren. Geen wonder, want ze is een hele goede fotograaf, neemt goede apparatuur en accessoires mee en bereid haar bezoek goed voor, zodat van beide kanten duidelijk is wat er verwacht kan worden.

Op de fotografiedag zelf heb ik de hele dag samen met Liesbeth rondgelopen om her en der wat te assisteren. Dat was behalve gezellig ook gewoon heel productief. Het is bij zakelijke bedrijfsfotografie altijd een balans zoeken tussen genoeg tijd nemen voor creatieve vrijheid enerzijds en efficiëntie anderzijds; bij Liesbeth is die balans perfect in orde..

quote-right
bedrijfsreportage TSN Heerde

Remco Tjeerdsma

TSN

​Bekijk ook deze profielfoto's eens:

Ik werkte al voor:

Contact

Webrendement
Liesbeth van Asselt
Dellenparkweg 6
8161 AP Epe


06-13162430
info at webrendement.nl

Wil je geen tips over online marketing meer missen?
Meld je dan nu aan!

Facebook icoon
Facebook icoon
Linkedin icoon
Linkedin icoon

© 2016-2020 Webrendement