Welke foto's mag ik voor je maken? 

Schildersbedrijf Van Vemde, Epe

Bedrijfsreportage, maatwerk voor
zzp en MKB 


v.a. 1595,=

Professionele en authentieke foto's zijn belangrijk voor ieder bedrijf, dus ook voor jouw bedrijf.

Hoe laat je zien wat je doet of maakt? Dat je een fantastisch bedrijf hebt met gemotiveerde medewerkers? Dat je klaar staat voor je klanten? 
 

Schakel voor het maken van een bedrijfsreportage een specialist in. Een fotograaf met ervaring in het bedrijfsleven en met verstand van marketing en communicatie. 


Wie? Dat is niet zo moeilijk, daar is er maar één van. Liesbeth.


Personal branding

Abonnement contentfotografie, 
2 x p.j. een fotoshoot.
En nog veel meer.....

950,= p.j.

Zoek jij ook regelmatig in beeldbanken naar foto's voor bij je post op social media? Maar vind je net zoals anderen eigenlijk nooit iets wat jouw verhaal vertelt?

Foto's op beeldbanken zijn zo algemeen mogelijk gemaakt om er zoveel mogelijk van te kunnen verkopen, one size fits all.  

Een abonnement op fotografie biedt de oplossing! Tweemaal per jaar maken we een authentieke foto's die passen bij jou, je eventuele medewerkers, je klant en jouw content. Jij bepaalt welke foto's we maken: actiefoto's, portretfoto's, sfeerbeelden, alles kan!

En je krijgt er ook nog allerlei extra's bij.....

Branding fotografie

Personal branding.
Uniek concept!495,=

Stel, je zoekt professionele foto's voor je website, social media of om in je nieuwsbrief te gebruiken. Om veel zichtbaar te zijn, en door potentiele klanten gevonden te worden. 

Maar je vind het spannend. En denkt dat het veel tijd en geld kost. 


Speciaal voor jou organiseert Liesbeth "Grow your brand dagen". Samen met 4-5 andere ondernemers fotografeert ze je op een mooie locatie. Daarna krijg je binnen twee weken je eigen beeldbank met zowel reportagefoto's als een profielfoto. 


Samen met anderen zo'n fotoshoot doen maakt het een stuk minder spannend. En je hebt gelijk je locatie en figuranten geregeld. Wel zo makkelijk en gezellig!

 

workshop fotomarketing

Introductieworkshop fotomarketing
25,=

Wat doe je precies en hoe doe je dat? Wat levert dat de klant op? 

Voor wie  wil jij het verschil maken en waarom? Hoe raak de de juiste snaar bij deze klant?

Wat maakt jouw bedrijf uniek? Waarin ben jij beter dan je concurrenten? 


Allemaal vragen die op je website beantwoord moeten worden. Met teksten, foto's en andere visuele componenten. 


Tijdens deze interactieve workshop vertelt Liesbeth vanuit haar bedrijfs-kundige en marketing-ervaring wat er nodig is om je onderscheidend te kunnen profileren.

Haar motto: een goede website is iets anders dan een mooie website!
Profielfoto Carlijn Rouwet

Carlijn Rouwet
Carlijn Rouwet Advocatuur

Via mijn netwerk ben ik in contact gekomen met Liesbeth. Liesbeth heeft de foto’s voor mijn website gemaakt. Voorafgaand aan het maken van de foto’s hebben we onder meer gesproken over wie ik ben en wat ik graag wil uitstralen (op een foto). En wat ik belangrijk vind, dat is gelukt! De foto’s zijn “echt Carlijn” en toegankelijk. Precies zoals ik het voor ogen had. Liesbeth denkt met je mee, heeft goede ideeën en geeft helder advies. Daarnaast vind ik Liesbeth een prettig en hartelijk persoon en vergeet je dat je aan het “poseren” bent voor een foto. Het was fijn samenwerken met haar. Ik zal haar zeker aanbevelen!
Webrendement als spin in het web

Rick van de Haar

Industrie Service Kampen

Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt, maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe contact maken het prettig samenwerken met Liesbeth.

Liesbeth ken ik al jaren als een zeer gedreven en enthousiast mens. Iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Ze wist dat mijn lat hoog lag en deze spiegel bleef ze me voorhouden gedurende het hele traject. Daar waar ik het wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.
Voor de bouw van onze nieuwe website ben ik getipt over Liesbeth van Asselt van Webrendement. Liesbeth heeft niet alleen prachtige foto's gemaakt (kijk maar naar de foto hiernaast), maar heeft ook het hele proces aangestuurd en begeleid. Dus webbouwer, grafisch ontwerper, tekstschrijver en fotografie. Het resultaat mag er dan ook zijn. De persoonlijke aanpak en het directe kontakt maken het prettig samenwerken met Liesbeth.
Profielfoto Epe

Lotje Vis
WERKaanWERK

Voor het vernieuwen van de foto’s op mijn bedrijfswebsite heb ik samengewerkt met Liesbeth. We kennen elkaar al een aantal jaren en ik ervaar haar steeds als een professional die heel goed voorbereid werkt en mij als klant ook goed voorbereidt op het maken van de foto’s. Ze neemt de tijd om samen te bespreken wat de bedoeling is, wie je met de foto’s wil aanspreken, welke setting zich daar het beste voor leent, en wat we dan nodig hebben. Ze komt met creatieve invalshoeken om rake, sprekende beelden te maken. Ik ben heel blij met het resultaat! En misschien nog wel belangrijker, mijn website levert betere resultaten op!

Personal branding

Wendy Bent
Executive coach

Liesbeth ken ik al jaren als een zeer gedreven en enthousiast mens. Iemand die haar werk zeer professioneel doet en het belang van de klant altijd voorop stelt. Liesbeth heeft mij geadviseerd bij mijn personal branding, online marketing en website. Ze wist dat mijn lat hoog lag en deze spiegel bleef ze me voorhouden gedurende het hele traject. Daar waar ik het wat los wou laten hielp ze mij met haar humor en kritische blik toch nog een stapje extra te zetten. En dat op een manier die prettig blijft voelen.

Liesbeth is lekker duidelijk, enthousiast, heeft kennis van zaken en staat positief in het leven. Super om met zo iemand te mogen werken.

​Eerder werk van mij:

Ik werkte al voor:

Contact

Webrendement
Liesbeth van Asselt
Dellenparkweg 6
8161 AP Epe


06-13162430
info at webrendement.nl

Wil je geen tips over online marketing meer missen?
Meld je dan nu aan!

Facebook icoon
Facebook icoon
Linkedin icoon
Linkedin icoon

© 2016-2021 Webrendement